< > Információk
Kategóriák

PRETTY LOVE párvibrátor Algernon Black -fekete színben, vízálló, akkumulátoros, távirányítós

21 998 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Pretty Love

A Pretty Love páros vibrátora Algernon Black

A Pretty Love az exkluzív szexuális termékek márkája. A mai kornak megfelelő, modern formavilágot és minőségi anyagokat alkalmazva, a legjobb élvezeteket nyújtó funkciókkal egyesítik örömszerzőikbe. A valódinak tűnő, minőségi anyagok felhasználásával készült játékszerek mind az erotikus pillanatok megfűszerezése céljából jöttek létre. A szexualitás világában az erotikus kényeztetőkön túl, az örömfokozására is vannak alkalmas eszközök. Az Algernon Black névre hallgató párvibrátor pontosan ilyen. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat.

 

Mitől különleges a Pretty Love Algernon Black?

A PRETTY LOVE Algernon erőteljesen stimulálja mindkét partnert a szex során. Az U-alak kívül-belül egyaránt jól illeszkedik – biztosítva ezzel a csikló, a G-pont és a pénisz csábító izgatását.
A PRETTY LOVE Algernon U-alakú kialakítású, széles, ráhelyezhető fejjel, erős motorral minden két végében. Az egyik a csiklódon fekszik, míg a másikat játék közben behelyezed, hogy masszírozd a G-pontodat.

A PRETTY LOVE Algernon: 12 rezgési funkcióval rendelkezik, kétmotoros, vezeték nélküli, távirányítóval szabályozható, a g-pont és a csikló egyidejű stimulálására használható.
A tojás formájú távirányítót, önálló játékra is felhasználhatja.

 Szex közben használva a behelyezett nyél izgalmas összehúzódást és kellemes vibrációt biztosít partnerének, miközben stimulálja a csiklót és a G-pontot.
 A PRETTY LOVE Algernon vízálló, így tökéletes társ a pezsgőfürdőhöz vagy zuhanyzáshoz. Akár 30 percig védve van, 1 méteres vízbe merítés ellen. A távirányítója nem vízálló, hatótávolsága 10 m.

 A  PRETTY LOVE Algernon – Ergonómikus és rugalmas formájával, amely bőrbarát szilikonból készült, a Double Joy elegánsan, kényelmesen, finoman csúszik közted és partnered között.

Ha az örömszerzőnek kifogyna az energiája, akkor a beépített akkumulátort feltöltheted a csomagolásban mellékelt USB-töltőkábellel..

 Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.
Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 


Tulajdonságok:

 -Vízálló
-Hossza: 9.5 cm
-2 különböző motor
-Átmérője:  2.7-3.1 cm
-Színe: fekete
-12 intenzitású rezgés
-Ergonomikus forma
-Bőrbarát szilikon
-Újratölthető
-Távirányítós

-Egyedül és partnerrel is használható


Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a vibrátorodat

  • Bekapcsolhatod az örömszerződet

  • Ízlésed szerint váltogathatsz a módok és az intenzitás között

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy akkumulátora néha töltést is igényel


 

 Ez a párvibrátor nem hiányozhat egyetlen éjjeliszekrény fiókjából sem! De természetesen magadban is használhatod!
Merüljetek el az erotikus kalandok merőben új világába, és élvezzétek a felülmúlhatatlanul bizsergető órákat kettesben.


 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!